Mevrouw, Mijnheer,

 

Ik hoop dat u een aangename vakantie heeft gehad en dat u niet bij de slachtoffers van de overstromingen was.

Met het zicht op 1 september, wil ik u graag enkele wijzigingen doorgeven om een respectvolle start voor iedereen te verzekeren.

 

Start van de lessen

  • Om de dialoog, de ontmoeting, de gezelligheid, ... te bevorderen, wat ons onontbeerlijk lijkt voor een betere communicatie en samenwerking op onze school, nodigen we u uit om uw kind elke dag te vergezellen tot onder het afdak (het dragen van een mondmasker is verplicht en slechts 1 ouder per familie). De ouders van de kinderen die starten in de onthaalklas en de eerste kleuterklas bij Mevr. Isabelle en in de eerste en tweede kleuterklas bij Mevr. Anne, mogen hun kinderen vergezellen tot aan de klas. Aan de andere ouders vragen we om het gebouw te verlaten om 8.25u (een bel zal weerklinken), zodat de leerlingen vlot aan de lessen kunnen starten om 8.30u. 

 

Einde van de lessen

  • De ouders van de leerlingen van Mevr. Isabelle komen hun kind ophalen aan de klas.
  • De leerlingen van Mevr. Anne en van juf Indra of Mevr. Camille wachten op u onder het afdak.
  • De leerlingen van de lagere school wachten op de speelplaats.
  • Met betrekking tot de opvang op woensdag namiddag, is er eingelijk een oplossing gevonden! Vanaf 8 september komt een gemeentebus de kinderen op school ophalen en brengt hen naar de school in Warêt-la-Chaussée, waar ze opgevangen worden door de verantwoordelijken van de opvang "IMAJE". Meer informatie in verband met de werkwijzen, wordt u op een later tijdstip meegedeeld. Zou u mij kunnen informeren of uw kind in deze opvang aanwezig zal zijn, zodat dit zo snel mogelijk georganiseerd kan worden?


Dit schooljaar, als het lijkt op het vorige, brengt toch nog enkele wijzigingen mee. In de indeling van de groepen/klassen en in de functies van de leerkrachten. 

Verdeling van de leerkrachten, groepen/klassen

Mevr. Bernadette neemt verlof om persoonlijke redenen en zal vervangen worden door Mevr. Camille Daco. Zij werkt nauw samen met juf Indra. 

Mevr. Françoise heeft beslist om haar voltijdse tewerkstelling in te ruilen voor 20 lesuren. Zij zal dus op vrijdag afwezig zijn en wordt ervangen door Mevr. Magali, die de lessen voor het tweede leerjaar zal verzorgen. 

Bij gevolg hebben we de verdeling van de klassen aangepast.

 

L1

L2

L3/L4

L5/L6

Maandag

Juf Kathleen M

M. Françoise

Juf Katleen H

M. David

Dinsdag

M. Françoise

Juf Katleen H

M. Magali

Juf Kathleen M

Woensdag 

 ( 1 week op 2)

M. Françoise ou

Juf Katleen H

Juf Katleen H ou

M. Françoise

M. Magali

M. David

Donderdag

M. Françoise

Juf Katleen H

M. Magali

Juf Katlheen M

Vrijdag

Juf Katlheen M

M. Magali

Juf Katleen H

M. David

 

Uitzonderlijk zal op woendag 1 september het eerste leerjaar Mevr. Françoise gedurende de eerste 2 uren ontmoeten, waarna ze de ochtend verder zetten bij juf Katleen. De leerlingen van L2 ontmoeten dan juf Katleen tijdens de eerste 2 uren en vervolgen hun voormiddag bij Mevr. Françoise. Op deze manier willen we een uitstekende integratie verzekeren. 

 

Warme maaltijden

De verdeling van de warme maaltijden wordt hervat vanaf 13 september. U ontvang op 1 september een document dat u toelaat om deze maaltijden te reserveren en dit vóór 8 september. Eens deze datum voorbij is, kan ik niet langer bestellen aangezien dit op de site geblokkeerd wordt. Voor de rest van het jaar moeten de reservaties voor de 18de van elke maand ingediend worden. 

 

Als u nog meer informatie wenst, nodig ik u uit om me te contacteren. 

Ik hoop u snel te kunnen ontmoeten.

Met de meeste hoogachting,

 

M. David

Voor het educatieve team.